Erasmus Politikaları

Dil Kursları

Yaygın sayılamayacak kadar az kullanılan ve öğretilen dillerin konuşulduğu program ülkelerinde, gelen öğrencileri Erasmus dönemine hazırlamak için kısa süreli yoğun dil kursları düzenlenmektedir.

Erasmus Politikaları

Öğrenciler - Gelen

Öğrenciler - Giden

Erasmus programı çerçevesinde; • Erasmus Öğrenci Öğrenim Hareketliliği • Erasmus Öğrenci Staj Hareketliliği desteklenmektedir.

Akademik ve Personel - Giden

Personel Ders Verme Hareketliliği EÜB sahibi yükseköğretim kurumu öğretim elemanlarının farklı bir Avrupa ülkesinde EÜB sahibi bir yükseköğretim kurumunda ders vermesine imkan sağlayan alt faaliyet alanıdır.

Akademik - Gelen

Bu sayfa sadece İngilizce olarak mevcuttur!kurumsal.kulturturizm.gov.

Akademik Yetkililer

Erasmus Koordinatörleri Erasmus koordinatorleri iletişim bilgileri için koordinatöler sayfasınız ziyaret ediniz.

Koordinatörler

Kurum Koordinatörleri :    Prof. Dr. Kerim GÜNEY [rektorluk@nny.edu.tr] Rektör Dr. Öğr. Üyesi Şaban Suat ÖZSARIYILDIZ [ssozsariyildiz@nny.edu.

Erasmus+ Üniversite Beyannamesi

Erasmus+ Üniversite Beyannamesi (ECHE 2014-2020) için tıklayınız.    Erasmus+ Üniversite Beyannamesi (ECHE 2021-2027) için tıklayınız.

Erasmus Uygulama El Kitapları

Değerlendirme Sistemi

Değerlendirme Kriteri; Akademik Başarı Düzeyi %50 ve Yabancı Dil Seviyesi %50 (Yazılı Sınav Puanı %75, Sözlü Sınav Puanı %25 etkileyecektir) şeklindedir.

Hibe Miktarları (2018 ve 2019 Sözleşme Yılı)

2018 Sözleşme Yılı Ülke Grupları Hareketlilikte Misafir Olunan Ülkeler Aylık Hibe Öğrenim (Avro) Aylık Hibe Staj (Avro) 1. ve 2.

Koordinatörler

Kurumsal Yapı

Yönetim ve Kurum Koordinatörleri Ünvan, Adı Soyadı Yetki ve Sorumluluk Müt. Hey. Bşk. Vekili Mahmut Özbıyık Kurum Yasal Temsilcisi Prof. Dr.

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Hakkında

Tanıtım videosu için tıklayınız. Tanıtım kataloğu için tıklayınız.

Üniversitemiz Konsorsiyum Ortaklıkları

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi 2016 yılından itibaren konsorsiyum ortaklıklarında başarıyla yer almaktadır. Halihazırda bir konsorsiyum ortaklığımız devam etmektedir.

Erasmus+ Öğrenci Beyannamesi

Erasmus+ Öğrenci Beyannamesi için lütfen tıklayınız.

Akademik

Ders Kataloğu (Bologna Bilgi Sistemi) için tıklayınız. Ders Alan Kodları (Isced Codes) için tıklayınız. Üniversitemiz akademik takvimi için tıklayınız.

Erasmus+ Nedir?

Avrupa Birliği'nin eğitim, gençlik ve spor alanındaki hibe programı olan ERASMUS+, 2014-2020 yıllarını kapsayan dönemde uygulanmaktadır.

Genel Başvuru Bilgileri

Başvuru Şartları 1) Nuh Naci Yazgan Üniversitesi’nin tam zamanlı öğrencisi olmak. 2) Nuh Naci Yazgan Üniversitesi’nde en az bir dönem tamamlamış olmak.

Hareketlilik Öncesinde

1. Asil olarak ilan edildikten sonra, sizler için düzenlenecek olan oryantasyon programına katılınız. 2. Tarafımızdan gönderilecek olan e-postaları, web sitesi duyurularını ve sosyal medya hesaplarımızı takip ediniz. 3.

Hareketlilik Sırasında

1. Ders değişikliği yapılması gereken durumlarda, a. Bölüm koordinatörünüze danışmanız, değişiklik (ekle/sil) için ön onay almanız gerekir.   b.

Hareketlilik Sonrasında

1.

Hareketlilik Öncesinde

1. Staj Hareketliliğini asil olarak seçildikten sonra Kabul Mektubunuzu getirmeniz gereken son tarih size tarafımızdan bildirilecektir. a.

Hareketlilik Sırasında

1. Staj hareketliliğinizin tarihlerinde veya diğer içeriklerinde yapılacak değişiklikler için Learning Agreement for Traineeship belgesinde yer alan During the Mobility alanı kullanılacaktır. 2.

Hareketlilik Sonrasında

1. Öğrenim Anlaşması hareketlilik sonrası (Learning Agreement-After Mobility) bölümü staj dönemi sonunda staj yapılan kurum tarafından imzalanır. Staj Yapılan tarihler belirtilmeli ve bölümler detaylı bir şekilde doldurulmalıdır. 2.

Dokümanlar

İletişim

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Uluslararası Ofis Koordinatörlüğü İnşaat Mühendisliği Binası Kat 1, No 102 38040 Kocasinan/KAYSERİ intoffice@nny.edu.tr Fax: 0 (352) 324 00 04 Dr. Öğr. Üyesi Şaban Suat ÖZSARIYILDIZ ssozsariyildiz@nny.edu.

Mesafe Hesaplayıcısı

Seyahat Gideri Hesaplamaları Personel hareketliliği faaliyetinden faydalanan personele ödenecek seyahat gideri miktarı “Mesafe Hesaplayıcı” kullanılarak hesap edilir. Mesafe hesaplayıcısına aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabilmektedir:   http://ec.europa.